Eğitim Programımız

Çilek Ağacı Anaokulunda etkin öğrenme ve çoklu zeka modelinin temelini oluşturduğu 3-6 yaş okul öncesi çocukları için, özel olarak geliştirilmiş bir program olan FEP kullanılmaktadır. Bu programda çocukların tüm gelişim alanlarında ki becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Çocukların gelişimsel özellikleri ve bireysel farklılıkları göz önüne alınarak hazırlanan eğitim programları; zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini en üst düzeye çıkarmak, düşünce üretebilen, problem çözebilen çocuklar yetiştirmek amacıyla uygulanmaktadır.

Okul öncesi eğitim programının kazandırmayı hedeflediği tüm amaç ve kazanımlar atölye çalışmaları ile zenginleştirilmiştir. Program; tüm bunları yaparken çocuğun temel işinin oyun olduğunu unutmayıp oyun oynarken de farkına varmadan öğrenmesini sağlamaktır.