Filiz Şahin

KadromuzMerdivenköy Filiz Şahin
Kurucu

Çilek Ağacı Eğitim Kurumları kurucusu Filiz Şahin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümlerinden mezun olmuştur.

İlk anaokulunu kurduktan sonra bu alanda eğitimlerine devam etmiş ve şubeleşmiştir. Okul öncesi eğitim alanında birçok sertifika programı ve öğretmen eğitim programlarını tamamlamıştır. Daha sonra Üst Düzey Okul Yöneticiliği ve Lider Yöneticilik programlarını tamamlamıştır. İdeal Okul ve Eğitimde Alternatif Yaklaşımlar Zirvesi, Öncü Eğitimciler ve Ulusal Anaokulları Kongrelerine katılmıştır.

Çocukları psikolojik açıdan değerlendirme ve çocuk gelişim testleri uygulayıcı belgesini de aldıktan sonra eklektik bir program olan FEP i geliştirerek onaylatmıştır. Halen okullarında bu program uygulanmaktadır.

2016 yılında okul öncesi eğitim kurumlarında niteliği arttırmak, ortak amaç doğrultusunda çalışmalar yapmak adına eğitim kurumlarıyla iş birliğine başlayıp 2017’de Özel Anaokulları Derneğinin kuruluşunda görev alarak 3 yıl dernek başkanlığını yapmıştır. 2020 yılında da Tüm Okul Öncesi Eğitimcileri ve Psikologları Derneği Kuruluşunda görev alıp yönetim kurulu başkanı seçilmiştir. Halen TOKEP Yönetim Kurulu Başkanlığını Yürütmektedir.

Çocuk Gelişimi alanında sürekli yenilenmeye ve gelişime ihtiyaç duyulduğunun bilincinde olan Filiz Şahin eğitimine Psikoloji alanında devam etmektedir.

Bu süreçte Aile Danışmanlığı ve Ebeveyn Koçluğu Eğitimini tamamladıktan sonra 2020 yılında Çocuk, ergen ve yetişkinlere Psikolojik danışmanlık hizmeti vermek amacıyla Crea psikoloji ve Danışmanlık merkezini, bünyesinde çalışan uzman psikologlar ile kurmuştur.

Eğitim döneminde Okul öncesinde profesyonel öğretmen olmak, ;

İstanbul Teknik Üniversitesinde Üstün Zekalılar Aramızda,

Maltepe Üniversitesi Üstün Zekalılar Eğitim Modelleri,

İstanbul Şehir Üniversitesi Üstün Zekalı Çocuğa sahip olmak,

İstanbul Teknik Üniversitesi Dahiler Aramızda,